Група демонстраната, који се целог дана налазе пред седиштем градске полиције у Улици деспота Стефана, сукобила се са полицијом, али се после позива организатора протеста ситуација смирила после неколико минута.

За сада није познато шта је иницирало сукоб, али је један од демонстраната приведен, док су остали узвратли бацањем флаша.

Како се види на снимку, окупљени узвикују "пуштај децу", а један од њих је бацио чуњ за саобраћај на полицајце, који су држали подигнуте оклопе.

Организатори су саопштили да су још три ухапшене особе добиле задржавање од 48 сати.

У међувремену се поводом напада на снаге безбедности огласио и директор полиције Владимир Ребић.

- Више полицијских службеника, који су обављали часно и поштено свој посао, покушавајући да обезбеде стабилан јавни ред и мир за све грађане, задобили су повреде због физичких напада насилних демонстраната. У претходна два дана насилни демонстранати су бескрупулозно нападали полицијске службенике чији је посао да свим грађанима обезбеде сигурност на улици, на послу и било где другде. Нису бирали средства, каменицама и флашама су гађали полицијске службенике, а један део демонстраната је физички насрнуо на полицајце у покушају да пробије кордон. Било је и предлога да се теретним возилом разбије полицијски кордон, а од једног демонстранта одузет је и нож. Очекујем од надлежних судова најстрожије казне за овакво насилничко понашање и нећемо дозволити никоме да спроводи насиље. - рекао је Ребић.