ПОСЛЕДЊИ протест у Београду "Један од пет милиона" отворио је пукотине у опозиционом табору. На површину је избио и сукоб између глумца Сергеја Трифуновића и писца Биљане Србљановић.

- Неопрани лажљиви Сергеј. Е, то вам је вођа. Увек је био подмукли лажов, увек на исти овај начин на који ме сада увлачи у свој таблоидни смрдљиви живот са којим немам ништа. Увек ми се улизивао, био златна медаља у увлачењу у д***. Увек је лагао, увек се гребао за новац, оброк, пиће, увек је причао најгнусније лажи.

Сергеј је такође познат и по томе што је Легији плакао као мала п****ца, на Цецином рођендану у "Ступици", што су му неки из Обилића лупили шамар јер се бацакао урбано по њима, па је онда Легија припуцао, да заштити уплаканог друга, био ухапшен, ражалован и пензионисан. Том приликом се заклео да ће управо због тога Ђинђићу доћи главе, и тако и би само неколико месеци касније, док је овај прошао неоштећен, осим што је годинама с**о најгоре бљувотине по мртвом Ђинђићу, хвалио се пријатељством са Улемеком, док је овај робијао за најгоре злочине и лелекао јавно за њим ("Цемо мој, шта уради, Цеееемо", буквално тако, што ће вам доста сведока потврдити).

Сергеј је такође и озбиљан дегенерик и за посао, зато га више ни не видите у позоришту, јер понижава колеге, малтретира их док раде и бежи са проба и представа. Тако да, кад вам каже да ће доћи на протест, па не дође, јер је болестан, лаже вас.

Сад, пошто се цео дан прећутно напушава са рођеним братом, кинеским Сергејем, око тога ко је главнији у протестима, проширио је причу и на уобичајене мете, па ме уваљује у своја г****. Мени је то навика од таквих људи и није проблем. Проблем је што се десетине и десетине хиљада људи дижу мислећи да им два брата глумца стварно могу понудити нешто.

Један је неталентованији али је поштенији, други има месијански комплекс, а ви се цео дан расправљате је л' могу странке или не могу странке, је л' треба јаја ил' не треба јаја, уместо да једном овде буду протести људи који ће да отерају СВА г**** и да им више нико не уваљује "лидере".

КОЖНИ МАНТИЛ И "БЕЛИ ОРЛОВИ"

На другој страни, Трифуновић је о Биљани Србљановић на друштвеној мрежи "Твитер" написао:

- Сећам се Биљане Србљановић која као студент прве године драматургије и члан "Белих орлова", у кожном мантилу "мартинком" удара врата мензе на ФДУ и са врата у маниру политкома викне "Ви овде једете и пијете док наша браћа у Славонији и Барањи гину!" Бики, колико још лица имаш?

САНДА ПРЕКОРЕВА БАНЕТА

И САНДА Рашковић Ивић се на "Твитеру" прекорно обратила глумцу Браниславу Трифуновићу, који је стални говорник на протестима који се одржавају суботом у Београду.

- Ценим посао и напор који Бане Трифуновић улаже на протестима. Ипак, као неком коме је демократија на срцу, питам се, како то Бане, у име народа, не да опозицији да на шетњама каже пар речи, а од диктаторског режима тражи медијски простор за опозицију - написала је Рашковић Ивић.