Премијерка Србије Ана Брнабић огласила се посредством Твитера поводом оптужби Вука Јеремића.

Јеремић је на Твитеру написао следеће:

“Породица Брнабић рачуна на то да ће након пада диктатуре моћи слободно да живи у иностранству уживајући у иметку стеченом током фингирања премијерске функције. Једино се тако може објаснити ноншаланција са којом се односе према очигледном сукобу интереса. Јако се варају”, стоји у објави.

Прочитајте још - ПРЕМИЈЕРКА АНА БРНАБИЋ О ОПОЗИЦИОНОМ БЛОКУ: Савез за себе, а не за Србију

Премијерка је, међутим, убрзо одговорила на прозивке и претње једног од опозиционих лидера, рекавши да је управо он добио 200.000 долара од катарске амбасаде.

“Вуче, честитам ти на још једном мушком и јуначком нападу. Нешто си ти ипак погрешио... Нисам ја добила 200.000 долара од катарске амбасаде у Берлину, него ти. А што се лоповлука и корупције тиче, ти и твоје колеге непревазиђени сте у савременој српској историји. Ај' остај ми здраво!”, навела је премијерка на Твитеру.

Фото: Твитер

Уследио је Јеремићев одговор.

"Госпођо Брнабић (или Немањић), на власти сте већ 6 година и детаљно сте испитивали све моје финансије - легално и нелегално. Нисте пронашли ама баш ништа спорно - да јесте, одавно бих имао посла са истражним органима. Али Вама и Вашем брату неће бити уточишта - обећавам".

Брнабић је још навела: "Немој да се нервираш. Поменем Катар и одмах планеш... Шта је проблем објаснити за шта се добило $200.000 од стране амбасаде из стране земље?? Што се обећања тиче, увек си умео да обећаш...".