Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да никаквих избора, нити референдума неће бити 4. новембра, како то "прогнозира" Вук Јеремић.


Вучић је, одговарајући на питања новинара, рекао да су можда Јеремићу рекли из катарске амбасаде да ће 4. новермбра бити избора и референдума, и упитао: "чему избори и којим поводом и да ли се можда тога дана Јеремић враћа из Њујорка или Ирске?".ПРОЧИТАЈТЕ И: Вучић са Путином 15. септембра о косовском чвору


"Запамтите, можда 4. новембра догодине. Ове неће сигурно" рекао је Вучић и додао да је то можда јављено од стране ЦИА или неких сличних и да се слушају глупости сваку дан од стране несрећника који не зању шта ће са собом.


Иронично је приметио да само "храбри" људ попут Јеремића за било коју жему могу да кажу да је "креатура", како је Јеремић назвао премијерку Ану Брнабић.


Брнабић је, приметио је, 10 пута паметнија, 50 пута часнија, стручнија у свему од Јеремића, који ништа није радио осим што је трошио паре грађана Србије, радио против своје земље и разорио прилику да сачувамо КиМ.


Додао је и да ти што помињу да су велики фаворити на изборима имају да понуде само лака решења и обећање да ће све бити у реду када дођу на власт, а то причају годинама.


"Они нека побеђују на свим изборима на речима, а када се броје гласови онда је то обично другачије" рекао је Вучић.


ВУЧИЋ: ЈА САМ ЗА РАЗГРАНИЧЕЊЕ СА АЛБАНЦИМА

Залажем се за разграничење са Албанцима, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић.

"Ја се залажем и то не кријем, свакако се залажем и то је политика коју представљам, а да ли ће она добити подршку народа или не, али ја се залажем за разграничење са Албанцима", рекао је Вучић новинарима у Шиду.

"Да имамо територију за коју се не зна ко је како третира и шта коме припада - то је увек извор потенцијалних сукоба и проблема", објаснио је.

Да ли ћемо успети у разграничењу не зависи од нас, каже и примећује:

"За танго је потребнио двоје", рекао је председник Србије.