Славни научник Алберт Ајнштајн својевремено је рекао да су људска глупост и свемир бесконачни. Један Рус, пак, озбиљно претендује да помери те границе.

Наиме, Рус Д. Разумилов поднео је тужбу, јер тврди да га је ајфон преварио да свуче са интернета апликацију, због које је наводно постао - геј.

Прочитајте још - ХАОС ЗБОГ АЈФОНА: Жене силовале 19-годишњака секс-играчком и претиле да ће објавити снимак

Он тврди да је добио уплату 69 гејкојнова (врста криптовалуте) на ајфону 2017. године, а како наводи лист "The Moscow Times", уплата од непознатог корисника дошла је са поруком "Не осуђуј, а да не пробаш".

"Размислио сам и схватио, како могу нешто да осудим ако нисам пробао. И одлучио сам да уђем у сексуалне везе са истим полом", пише у Разумиловој тужби, а преносе светски медији.

Прочитајте још - НОВО ИЗ "КУХИЊЕ" ЕПЛА: Ово је нови ајфон 11, погледајте шта све доноси, као и колико кошта (ФОТО+ВИДЕО)


" 'Заглавио' сам у вези са другим мушкарцем и не могу да изађем из ње. Имам сталног дечка и не знам како то да објасним родитељима. Од када сам добио горенаведену поруку, мој живот се променио на горе и више никада нећу бити нормалан", додаје се у том тексту.

Разумилов тражи од "Епла" 15.000 долара због претрпљеног душевног бола, а суђење би крајем октобра требало да почне.