Видео-снимак бруталне туче у Дизниленду за трепатај ока обишао је свет. Чупање косе, дављење, песничење, шамарање... Све је то трајало неколико минута наочиглед деце, пре него што је стигло обезбеђење, а огорчени корисници интернета питају се како је могуће да обезбеђење раније није реаговало.

Инцидент је започео након што је девојка са плетеницама наводно пљунула у лице мушкарцу у ружичастој мајици за ког полиција каже да је њен брат. Када је он почео да је удара по лицу, жена је повикала: "Држите моју ћерку" и гурнула колица како дете не би било изложено потенцијалној опасности.

У том тренутку, момак у розе мајици ушао је у сукоб са још једним мушкарцем, а у тучу се умешала и жена за коју се претпоставља да је мајка мушкарцу обученом у розе. Она је од последица ударца у тој гужви завршила на бетону.

Када је сестра младића у розе мајици рекла брату да је његова мајка нокаутирана, изгубио је живце и почео бесомучно да удара и вуче за косу девојку која је то учинила, говорећи да ће је одробијати.

У том тренутку, коначно су дошла три мушкарца из обезбеђења и обуздала су помахниталог мушкарца.

Полиција је покренула истрагу поводом овог случаја, рекавши да су сви учесници у тучи из исте породице.

Корисници друштвених мрежа огорчени су овим инцидентом, као и спором реакцијом обезбеђења. Многи су се запитали да ли неко треба да буде озбиљније повређен или убијен да би неко из обезбеђења одреаговао.(Телеграф.рс/РТ)