БРИТАНСКА компанија „Вибрант веган“ тражи особу која ће за 66.000 долара путовати светом и дегустирати храну.

Уколико су егзотична кухиња и испробавање нових јела врхунац сваког вашег путовања, онда је компанија „Вибрант веган“ објавила конкурс за ваш посао из снова.

Ова британска компанија у потрази је за „шефом укуса“, особом која ће путовати светом и испробавати нову храну.

Одабраном кандидату биће плаћени сви путни трошкови, смештај и храна као и 28 дана годишњег одмора.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ПОСАО ИЗ СНОВА: За 2.000 евра треба да упали па угаси светло

За годишњу плату од 66.000 долара, „шеф укуса“ ће четири месеца провести у земљама као што су Индија, Кина, Турска, Чиле, Мексико и Јапан где ће упознавати и откривати нове, егзотичне састојке и рецепте које ће компанија користити за своје производе.

Током радне седмице у трајању од 35 сати од кандидата се очекује да помогне компанији и успостави партнерство са страним компанијама.

Free Images Pixabay


Из компаније „Вибрант веган“ истичу да кандидат мора имати најмање три године искуства у пословању с храном или као кувар.

Компанија „Вибрант веган“ оријентисана је на вегане. Од будућег запосленог не захтева да буде веган, али се тражи да буде фокусиран на биљне састојке.

Free Images Pixabay


„Увек смо у потрази за новим талентима, јер чврсто верујемо да људи чине успешну компанију. Ово је веома јединствен посао који је без обзира на бројне погодности веома захтеван. Постоји стотине састојака и рецепата широм света који нису представљени потрошачима у Великој Британији, па се надамо да ће наш будући запослени инспирисати нове и укусне рецепте у нашој веганској понуди“, рекао је Ијан Бурке-Хамилтон, оснивач компаније „Вибрант веган“.

Free Images Pixabay


(РТС)