МУШКАРАЦ из Кине се лекару пожалио да чује лупање у левом уху, које никако не пролази, да би се испоставило да је звук правио паук док је плео мрежу.

Прочитајте још: ЈЕЗИВ СНИМАК: Паук излази из жениног уха (ВИДЕО)

Заменик шефа одељења за оториноларингологију болнице у граду Далиан, доктор Куи Шулин испричао је новинарима необичан случај неименованог човека старог око 60 година, који му се обратио због “бубњева” и голицања у уху.

Када су лекари решили да истраже узрок симптома очекивали су да можда виде неког ситног летећег инсекта али не осмоногог “цимера” који се већ одомаћио и исплео мрежу.

- Осетио сам неудобност када сам кренуо на спавање, али нисам пуно обраћао пажњу на то. Када сам се пробудио и даље ми је било неугодно у уву, али сам притом чуо звук налик бубњу – рекао је пацијент током прегледа.


Прочитајте још: МИСТЕРИЈА КОЈА ЈЕ ЗБУНИЛА НАУЧНИКЕ: Бродови „испливали“ усред пустиње (ВИДЕО)


Доктор Шулин је 5 центиметара унутар ушног канала ендоскопом открио баријеру, налик магли, за коју се испоставило да је мрежа, док је њен власник упорнно бежао пред инструментом. Када је описао шта је видео и пацијент и медицинско особље у ординацији су остали забезекнути.

Након што је смирио пацијента доктор је специјалним шприцем истерао паука. Никакво оштећење слуха није утврђено.

(odditycentral.com )