"Ер Србија" је данас, само четири дана пре обележавања шестог рођендана, прославила још један историјски тренутак и пожелела добродошлицу свом јубиларном 15-милионитом путнику.

Вања Зечевић из Сурчина пријатно се изненадила када јој је саопштена ова лепа вест док се, са сином Јаковом, на Аеродрому Никола Тесла пријављивала за лет ЈУ334 "Ер Србије" од Београда до Франкфурта, где живи.

"Веома смо поносни што смо за шест година пословања под именом ''Ер Србија'' превезли чак 15 милиона путника. То је још један велики и значајан резултат у години када смо нашу међународну мрежу проширили највећим бројем нових дестинација до сада - чак девет из Београда и 12 из нашег новог матичног аеродрома у Нишу. Захвални смо нашим путницима на указаном поверењу и спремни за даљу експанзију да бисмо у наредним годинама угостили још много милиона задовољних путника", изјавио је генерални директор "Ер Србије" Данкан Нејсмит.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Ер Србијин ербас А330 привремено неће летети до Њујорка

Представници "Ер Србије" честитали су госпођи Зечевић и уручили јој ваучере за повратну бесплатну карту коју ће моћи да искористи за путовање до било које дестинације у понуди Ер Србије.

"Не могу да верујем да сам баш ја, са мојим сином, имала ту срећу да добијем овако лепу награду.

Поготово због тога што никада до сада нисам освојила никакву награду. Увек летим авионима "Ер Србије" и баш због тога ми је драго што ми је моја национална компанија дала овако диван поклон", рекла је Вања Зечевић.

"Ер Србија" ће шесту годишњицу прославити 26. октобра 2019. године, као регионални лидер у области комерцијалног авио-саобраћаја, са 61 дестинацијом у својој мрежи и два матична аеродрома у Србији.