ГРАЧАНИЦА - Полагањем камена темељца у Лепини је почела изградња куће за расељену четворочлану породицу Милана Симића.Наиме, ово је последња од шест кућа које Општина Грачаница гради за социјално угрожене и расељене породице, али и младе брачне парове а камен темељац за иградњу новог дома за ову породицу расељену из Штимља положио је Срђан Поповић, председник општине Грачаница.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Лабудова песма духовности

- Сваки нови темељ значи будућност на овом простору.Последњу кућу у овој години градимо породици Симић која је заслужила да има свој дом. Знамо кроз шта су све прошли, тако да сам веома срећан што смо успели да им помогнемо на адекватан начин. Знамо да су им и деца незапослена, то ћемо у неком другом периоду да решимо-казао је Поповић и истакао да је план локалне самоуправе удомљавање сваке породице којој је потребан кров над главом.

а овоме нећемо стати, већ сам разговарао са својим тимом да за наредну годину, да како знамо и умемо, направимо план за иградњу нових кућа, да још породица усрећимо. На генералном плану надам се да за две године неће постојати породице којима ће бити потребан кров над главом- рекао је том приликом Поповић појашњавајући да ће свих шест кућа биће завршене и усељене до краја године.