Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић сматра да је непримерена хајка која се последња два дана води у јавности против нашег великог глумца Ненада Јездића.

Не постоји дилема - Ненад Јездић је присуствовао великом догађају за нашу земљу, отварању аутопута Милош Велики, који је од изузетног значаја за све нас. Зато, мислим да је апсолутно непримерена хајка која се води у јавности против нашег великог глумца. Сви ми који желимо добро нашој деци и њиховој будућности док радимо свој посао све чешће смо на мети критике и осуде “

каже градоначелник и додаје да је очигледно да Ненад Јездић као и већина грађана Србије подржава све оно што је позитивно, добро и води напретку наше земље.

Посебно је опасан став који намеће део опозиције, да све што ми радимо у интересу Србије је нешто “ретроградно” или како млађи кажу “оут” а све потпуно супротно од тога је “ин” и “модерно”. За то се нарочито злоупотребљавају друштвене мреже које највише користе млади. Као одговорни људи не смемо дозволити да се Србија поларизује. Изузетно ценим људе попут Јездића којима је будућност наше деце и интерес Србије на првом месту.“ - наглашава градоначелник.