Поред родитеља и сестре који нису за везу Милијане Богдановић (21) са Милојком Божићем (74), постоји једна особа у њеној породици која се уопште не противи овој романси!

Реч је о њеној баки Даници која каже да је и она, као и њена унука, волела старије.

- Милијана је повукла на мене, и ја сам волела старије. Муж је од мене био старији 15 година, у то време, то је био скандал - рекла је бака Даница Богдановић са осмехом.

- Ја јесам сељанка јер живим овде у селу, а ови што причају глупости о њима су сељачине у глави! Њеном оцу је сад тешко, али верујем да ће се све ускоро унормалити. И млађа сестра, кад се прочуло за причу, три дана је плакала. Ако је мојој Милијани и Милојку лепо и ако су срећни, и ја сам срећна! - објаснила је жена која живи у Пилатовићима за Информер.

Подсетимо, Милијана је рекла да је свог оца пријавила полицији, те да је наводно добио забрану приласка.

- Истина је да сам га пријавила полицији, ја само нећу да ми прилази. До пре неколико дана мом оцу није сметала та веза, сада је променио мишљење. Побеснео је, позвао ме телефоном и рекао ми да му прилазе људи на улици да га питају да ли је то истина и шта се дешава... Ја сам тренутно у Београду, не знам шта се сада дешава. Милојко је поред мене, упућен је у све што је било са мојим оцем. Шта год да се деси неће пореметити нашу љубав нити утицати на нас, оца сам пријавила полицији, али наша веза се није пореметила - рекла је Милијана Богдановић.