ДИМИТРИЈЕ Матић, ученик трећег разреда основне школе "Милан Петровић" у Новом Саду, болује од церебралне парализе квадрипереза и потребна му је ваша помоћ за лечење у иностранству.

Прочитајте још: Страхиња не може сам против опаке болести

Димитрије се од трећег месеца живота бори са физикалним терапијама које се састоје од вежби, масажа, хипотерапија и пливања, као и у логоподске третмана и операције у иностранству, од којих је три имао у Русији.

Мали Димитрије је стално везан за колица, јер не може самостално да хода, седи, стоји, једе, говори. Ментално је очуван тако да све разуме и са својим родитељима и братом комуницира погледом и гестикулацијама.

Димитрију је потребна новчана помоћ како би могао да оде у иностранство на четврту операцију у Русији, које ће се обављати на тетивама. Такође му је потребан новац и за куповину ортопедске шеталице помоћу које би могао да направи своје самосталне кораке као и набавку специјалног рачунара “тобии” који би покретао очима .

За Димитрија је покренута хуманитарна акција преко фондације "Буди Хуман", а ви можете помоћи слањем поруке 440 на број 3030 (цена поруке за све мрезе 200дин, ПДВ се не наплацује) или уплатом на жиро рачун 160-492885-89.