Супруга председника Србије Александра Вучића, Тамара Вучић, обишла је данас, на Бадњи дан, Прихватилиште за децу "Васа Стајић" на Вождовцу, где је поделила божићне пакетиће штићеницима тог дома.

"Сви ми понаособ би требало да размишљамо о некима који имају мање од нас и који су животне околности довеле у неке ситуације које нису сами бирали. Требало би да им помогнемо да изађу из тих околности као победници и да им дамо то зрно наде, на које ће моћи да се ослоне касније када крену у самостални живот", рекла је Тамара Вучић за "Блиц".

Она је нагласила да је желела да обрадује децу и да је реч о скромним поклонима, али да су они "даровани од срца".

Није желела да открије шта су јој деца "шапнула" да желе, али је рекла да су то дивна деца, задовољна оним што имају, због чега је, наглашава, остала затечена.

"Дивно је кад видите колико је неко задовољан оним мало што има. Ја ћу се трудити да помогнем колико могу и у оквирима у којима је могуће. Нећу трошити државни новац, него ћу се трудити да прикупим нека средства. То сигурно неће бити много, али некада је и то мало сасвим довољно", поручила је супруга српског председника.

На питање колико су јој важни празници, Тамара Вучцић рекла је да јој је нарочито битан Божић и да тај празник "посебно воли".