НАЈСАВРЕМЕНИЈИ камиони на једниом месту права али и ретка посластица за све љубитеље тешкаша! Баш тако је било на "дану отворених врата" које је компанија "Стар импорт",генерални дистрибутер за "Мерцедес-Бенц" возила, "смарт", "сетра" и "фусо" возила за Србију, Црну Гору, Босну и Херцеговину и Албанију, организовала у Центру комерцијалних возила у Крњешевцима за своје купце (тешких комерцијалних возила).

На једном месту горопадили су се тешкаши, показујући асортиман који је овој компанији донео прво место на светским лествицама.

Више од 250 купаца "Мередес-Бенц" тешких комерцијалних возила имало је прилику да ужива у нешто опуштенијој атмосфери. Директор продаје и маркетинга тешких комерцијалних возила, Александар Трифуновић са својим сарадницима, попут правог домаћина, учинио је све да кроз дружење, изузетну атмосфру, представи најновију гаму возила и најавио велики повратак бренда Фусо на тржиште Србије.

Прва звезда свакако је био најновији "мерцедес актрос", савремен, крцат најновијим технолошким решењима, по први пут без ретровизора (систем камера) са новим еко моторима, модерним дизајном. Продаја овог тешкаша почела је ових дана у Србији баш као и у осталим земљама Европе.

Повратак "Фусо" бренда на тржиште Србије ове године је велики успех.

- Гама возила "Фусо" ће проширити нашу понуду комерцијалних возила. Наредни период ћемо посветити јачању овог бренда на тржишту Србије - истакао је трифуновић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ТРЖИШТЕ ЛУКСУЗНИХ АУТОМОБИЛА: Мерцедес задржао "круну", BMW прати, Ауди у паду

Поред камиона, своје место на Дану отворених врата добили су и аутобуси. Једна од звезда друмског саобраћаја за превоз путника - "мерцедес-Бенц интоуро" изложен је овом приликом.


- Продаја половних комерцијалних возила је битан сегмент пословања компаније Стар Импорт. Избором најбољих половних камиона и професионалном услугом наших продаваца даље развијамо сопствени бренд "Емил Фреј половни камиони" - истакли су домаћини овог ,сада већ традиционалног догађаја.

Оно што је посебно било занимљиво је велики избор додатне опреме за ова возила , невероватно широким спектром понуде "Мерцедес-Бенц" колекције.

Под брендом "Auto Space" изложена је и понуда резервних делова, ауто козметике и додатне опреме различитих произвођача (Technik-a, Green Valley, Funel, Valeo, Minerva).

- "Auto Space" ове брендове обједињује са врхунском услугом наших продаваца, брзом испоруком и ценовном доступношћу - закључио је Трифуновић.