ЛЕПЕ ствари најбрже стижу на точковима. Тако се и позната светска манифестација "Cars & Coffee" обрела и на нашим друмовима, окупљајући власнике "олдтајмера" али и модификованих аутомобила.

- Ради се у ствари о уникатним ауто мобилима која имају своју историју, занимљиву причу. Наша идеја је била да омогућимо дружење, размену мишљења , искустава власника али и да свима покажемо колико су лепи ти аутомобили - каже Милош Никодијевић испред организатора Удружења љубитеља старовременских аутомобила "Аутославија".

Са зборног места "Лукоилове" пумпе на аутопуту после скретања за Аеродром, 35 возила , а видели смо "шевролет корвете", "миније", "ситроене", "ајкулу", "поршее", моћне "мерцедесе", "кадилак", "фијате"... одјездило је у правцу Зрењанина где су се на градском централном тргу шепурили пред бројним знатижељним посматрачима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: У 2018. години у Србију увезен 91 олдтајмер

Специјалне гошће које су овај догађај учиниле још упечатљивијим биле су чланице сениорске репрезентације Србије у одбојци Јелена Благојевић, Милица Кубура и Бојана Миленковић које су и саме уживајући у чарима ових ванвременских лепотана, улепшале и бројне готографије које су начињене на овом скупу.

- Ово је само први у низу догађаја које ћемо организовати по узору на сличне светске "Cars & Coffee" спектакле. Веч првих дана јесени направићемо јеош већи и грандиознији скуп - обећао је Милош Никодијевић.