БЕОГРАДСКИ сајам аутомобила траје обично три недеље али на радост оних који себи желе и могу да приуште нов аутомобил, у Србији, чини се, траје целе године!

Јер, како су "Новости" недавно писале, продавци аутомобила се свакодневно труде да на разне начине привуку купце у своје салоне (купиш ауто добијеш викенд на Златибору и слично...) нудећи има разне погодности.

Тако је, компанија "Опел Србија" сада "на удицу" ставила мамац од скоро 3.000 евра. Наиме, понудили су, преко своје дилерске мреже, најновији модел "опел корсе" са бензински м мотором од 1,4 литара турбо који развија свих 100 КС, са петоро врата и сјаним нивоом опреме ‘’Enjoy Premium Plus”.

Прецизније, за све поруџбине до 30. септембра 2018. године, купци могу остварити уштеду од тачно 2.948 евра, а цена ове „зујалице“ износи 11.990 евра.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Нова "опел корса ГСи" стигла на тржиште

ОпремаEnjoy Premium Plus” између осталог значи да добијате металик боју, шест ваздушних јастука, АБС, ЕСП, ХСА - помоћ при кретању на узбрдици, "Старт & Стоп" систем, аутоматски клима уређај, трокраки управљач обложен кожом, додатно затамњена задња стакла. Предњи и задњи паркинг сензори, као и камера за ход уназад са колор линијама за навођење и детекцијом препрека, чине паркирање овим аутомобилом крајње једноставним. ЛЕД светла за дневну вожњу, халогена предња светла и светла за маглу ...

Наравно следује вам и мултимедијални систем за информисање и забаву са екраном од седам инча осетљивим на додир...

Ови потези продаваца аутомобила резултирали су и растом продаје од око 14 одсто на годишњем нивоу у првих седам месеци 2018. године.