После скоро седам година, најпопуларнији модел теренског возила "порше кајен" - представио је своје ново лице Србији на ексклузивној презентацији у конгресном центру "Белекспо" у Београду. Потпуно нови концепт - са значајним изменама у дизајну, изгледу ентеријера, технологији и техничким карактеристикама које га профилишу као прави спортски ауто са петора врата - задржао је препознатљиви "Поршеов" дух и силуету која одушевљава и привлачи генерације нових поклоника.

Нови "порше кајен" прати мото компаније "Спортски аутомобили - поново заједно!". Тако је "Поршеова" породица добила још једног спортског члана упакованог у СУВ возило - прави "тим снова".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: "Ферари" уводи другу смену

Циљна група купаца новог модела "порше кајен" су сви они који од СУВ возила очекују да буде идеалан спој спортског и породичног аутомобила, заљубљеници у модерне технологије, али и возачи који имају развијен осећај за очување животне средине.

Нови "кајен" је досада најиделанији спој "Поршеове" традиције са модерном технологијом, од ког се очекује да и даље буде носилац продаје и љубимац купаца возила "Порше" и у Србији!