Глумац Игор Первић преминуо је 23. априла у 52. години живота, у дому своје мајке, балерине Лидије Пилипенко. Данас, у понедељак 29. априла на Новом гробљу су се, са почетком у 13 часова , породица, пријатељи и колеге окупили како би се заувек опростили од Игора који је кремиран.

На вечни починак Игора је испратила и његова бивша љубав Јована Петровић, унука Миодрага Петровића Чкаље. Јована је неутешно плакала, а њени јецаји одзвањали су капелом.

ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ ИГОРУ ПЕРВИЋУ: Чкаљина унука неутешна, пријатељи у неверици; Мајка једва смогла снаге: Јуначки је поднео болест

Чкаљина унука не може да се помири са чињеницом да је игубила највећу љубав, а за Телеграф.рс први пут је проговорила о њиховој љубави.

- Шта могу да кажем о њему? Волели смо се највише на свету.... Љубав је трајала 20 година, шта рећи више... Од пре 20 година, до пре неки дан је све трајало... То све говори. Осећам се као да сам пола себе изгубила, данима не знам где се налазим - рекла је видно сломљена Јована за Телеграф.рс.

Посетимо, Јована је на дан када је Игор преминуо на Фејсбуку уз заједничку фотогрсфију написала "Моја љубав".