"Новости" и "Хармонија књиге" дарују пет примерака књиге Опре Винфри "Оно што сасвим сигурно знам".

Добитници су:

Иванка Вуловић
Драган Глушица
Марија Шарчевић
Марија Ристановић
Александра Петровић


О КЊИЗИ

Када би сви људи живели на овај начин – као деца када тек стигну на овај свет; то је оно што ми, окореле душе, називамо невиношћу – променили бисмо цео свет. Треба да се играмо, да се смејемо, да осећамо радост.

Опра Винфри представља јединствени феномен нашег времена. Током неколико деценија стварала је историју својом легендарном емисијом, покренула своју телевизијску мрежу и часопис О, постала једина Афроамериканка која је зарадила више од милијарду долара, добила почасну диплому Универзитета Харвард, као и Председнички орден слободе.

Из свега што је доживела, извлачила је животне поуке, које је четрнаест година делила са својим читаоцима у популарној колумни часописа О – „Оно што сасвим сигурно знам”.

Сада су, по први пут, ти Оприни мисаони бисери ажурирани, прегледани и сакупљени у дивну књигу, препуну њене мудрости и открића до којих је долазила током живота. Организовани по темама – радост, отпорност, повезаност, захвалност, могућност, задивљеност, бистрина и моћ – ови есеји нуде нам јединствен, моћан и интиман увид у срце и ум једне од најчудеснијих жена на свету, истовремено нам дајући упутства како да постанемо најбоља верзија себе.

Искрене, дирљиве, ведре, узбудљиве и често духовите Оприне речи одишу истином којој ће се читаоци изнова и изнова враћати.