ГЛУМАЦ Сергеј Трифуновић коме је у недељу увече позлило на сцени Позоришта младих у Новом Саду, на почетку гостујуће представе "Воз", задржан је око сат времена на Институту за кардиоваскуларне болести у Сремској Каменици и исте вечери вратио се у Београд.

Да нема разлога за бригу потврдио је и сам глумац који се огласио на друштвеним мрежама:

- Људи, све је у реду. Само мали замор материјала: ем вучем неку вирозу данима, ем не стајем. Жив, здрав, ненормалан. Публици у Новом Саду се извињавам, ето нас већ у четвртак 25. да уживамо како треба.

Да нема разлога за бригу, у изјави за "Новости" потврдио је и Воја Брајовић, Трифуновићев партнер у представи "Воз".


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СЕРГЕЈУ ТРИФУНОВИЋУ ПОЗЛИЛО У ТОКУ ПРЕДСТАВЕ: Глумац на носилима изнесен из позоришта?


- Био је на свим претрагама, све је у реду. Зато гледамо како да гостовање реализујемо у најскорије време - казао нам је популарни глумац.

Подсетимо, Трифуновићу је позлило само неколико минута после почетка представе у Позоришту младих. Пред пуном салом на позорницу су изашли Сергеј и Воја. После пет минута, Трифуновић је отишао иза сцене, а недуго за њим и Брајовић. Како их није било неколико минута, публика је почела да се комеша и да негодује. Тада се појавио Трифуновић и обратио публици с образложењем да мора да прекине представу, јер се не осећа добро.