ПОТРЕСНА исповест Кристијане Фелшеринов, главне јунакиње књиге "Ми деца са станице Зоо" која је 1979. узбуркала јавност, добила је наставак 34 године касније. На франкфуртском сајму књига биће представљен други део биографије "Кристијана Ф.: Мој други живот". Јавност ће сазнати све о њеном животу у Грчкој и Холандији, рођењу сина којег јој је социјална служба одузела јер се Кристијана поново вратила свом пороку - хероину.

Прва књига настала је случајно, када су новинари немачког листа "Штерн" пожелели да интервјуишу младе зависнике од алкохола и дроге који су се окупљали око железничке станице, у близини зоолошког врта. Планирани двосатни интервју са Кристијаном претворио се у серију разговора која је трајала неколико месеци и у којој су сачувана аутентична сведочанства људи из њеног окружења.

Прича о девојчици која је са 12 година конзумирала марихуану, а са 13 већ била навучена на хероин и принуђена да се проституише како би платила своје "навике", изазвала је лавину коментара. По причи којом промовише нову књигу, 51-годишња Кристијана је и данас далеко од "мирног живота у предграђу".

- Мало је оних који су веровали да ћу доживети 50. годину. Многи су говорили: ако наставиш овако, нећеш доживети ни четрдесету - каже Кристијана у видео-поруци којом најављује своју нову причу.