РАДОВИ на уређењу Трга републике, од понедељка улазе у завршну фазу. Рок да се коцке окрену је 1. новембар, а до тада ће важити следеће измене линије јавног превоза:

Тролејбуси 21, 22 и 29 возиће само до Славије, док ће 31 и привремена аутобуска линија 22А возити до Палате "Албанија".

Возила са линија 24 и 26 саобраћаће делимично измењеном трасом. У смеру према Дорћолу возиће Дечанском, Браће Југовић и Француском. У смеру према граду возила ће ићи Француском, Трг републике, Македонском, Дечанском, Трг Николе Пашића и користиће привремено стајалиште испред сцене "Раша Плаовић".

Возила са линија 37 и 44, као и минибус линија Е2 саобраћаће у смеру према Дорћолу као и линије 24 и 26. У смеру према граду возила ће ићи Француском, Браће Југовић, Дечанском, Трг Николе Пашића и користиће стајалиште Трг републике, које у редовном режиму користе линије 43 и 96.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Фонтана на Славији поново ради после саобраћајке

Аутобуси 43 и 96 ће возити на скраћеној траси до терминуса Железничка станица (Панчевачки мост).

Аутобуси са линије 27 ће у смеру ка Тргу такође возити Дечанском, Браће Југовић, и Француском.

Уместо преко Теразија, минибус линија Е9 ће у оба смера саобраћати од Трга Славија улицама Београдском, Булеваром краља Александра, Трг Николе Пашића, Дечанском, Браће Југовић, Француском, Цара Душана и даље редовном трасом. Привремено не саобраћају линије 5А, 19, 28А и 41.