Полиција у сарадњи са Трећим основним тужилаштвом у Београду ухапсила је једног мушкарца због сумњe да је у четвртак, у поподненим сатима, напао докторку у Клиничко-болничком центру Бежанијска коса и нанео јој лакше телесне повреде.

Како су за "Новости" испричали очевици напада на докторку у КБЦ "Бежанијска коса", пацијенктиња чији је син насрнуо на докторку лежи на одељењу интензивне неге кардиологије, где су најтежи пацијенти. Он је како сазнајемо, дошао код мајке у посету, улетео у собу, а потом почео да виче на особље, да ломи, а потом и физички насрнуо на њу.

Како поједини запослени у КБЦ "Бежанијска коса" наводе, ништа није указивало да ће се тако нешто догодити.

Прочитајте још - ИНЦИДЕНТ У КБЦ БЕЖАНИЈСКА КОСА: Син пацијенткиње напао докторку, вукао је за косу?


- Није се распитивао о њеном стању, бити је говорио да је незадовољан третманом. Први пут јој је дошао у посету, јер је збринута у среду. Нико му ништа није рекао, напад се догодио из чиста мира. Сви запослени су уплашени да се не врати, а пацијенти. Надамо се да ће га полиција што пре привести - наводе поједини запослени у КБЦ "Бежанијска коса".

Како сазнајемо, пошто је особље које је било у смени када се напад догодио, распуштено је а њих је заменила друга екипа јер нису били у стању да раде због шока који су претпрели.