ПОЈЕДИНИ родитељи, који су желели да остану анонимни, у медијима су оптужили Ј. М. (50), професора физичког васпитања у Медицинској школи на Звездари, да сексуално узнемирава њихову децу. Наводно су се девојке жалиле да их пипа на часу док раде вежбе. А главна замерка што на час долази у мајици са натписом "Ајде да га меримо".

У жељи да чујемо и другу страну приче, позвали смо школу, где нам је речено да ће се ова образовна установа огласити званичним саопштењем.


ПРОЧИТАЈТЕ И: SKANDAL U MEDICINSKOJ ŠKOLI U BEOGRADU: Roditelji tvrde da im nastavnik fizičkog pipka ćerke i zadiže im majice (FOTO)


Међутим, како "Новости" незванично сазнају, фотографија професора у гардероби са непримереним натписом настала је у октобру 2018. године и о томе је обавештено Министарство просвете.


Такође, према нашим информацијама, није поднета ниједна писана пријава на рад и понашање професора физичког васпитања, нити је утврђен било какав његов настрани однос према ученицама.


Помоћник министра за средње образовање и васпитање и образовање одраслих Александар Пајић истакао је том приликом да се о случају мајице са непримереним натписом расправљао прошле године.