ЈОШ једно престоничко игралиште уништено је пре три дана, испред једне од зграда на Миријевском венцу када су непознати починиоци поломили љуљашке и справе за вежбање.

На фејсбук-групи "Миријево" повела се полемика око овог инцидента, а како сумњају суграђани из овог београдског насеља, вандалски су се понели тинејџери.

- У новом парку код поште свако вече ударају дрветом и ногама чесму, разваљују клупе... Често донесу звучник и пуштају гласну музику, некада и после поноћи. Али да клинци то раде, то је сигурно - написао је један од корисника ове друштвене мреже.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ВАНДАЛИ УПРОПАСТИЛИ ИГРАЛИШТЕ: Справе намазали товатном машћу

Подсетимо, у јуну ове године уништено је дечје игралиште на Карабурми када су вандали клацкалице, тобогане и пењалице премазали машинским уљем, а пре нешто више од недељу дана слична ситуација догодила се и у парку за малишане на Белим водама, само што су мобилијари, клацкалице и клупе биле укаљане товатном машћу.

Чињеница је да се овакци инциденти понављављају све чешће у нашем граду, а на надлежнима је да пронађу решење да се хулиганима коначно стане на пут.