ГРАДСКА општина Палилула организовала је у суботу бесплатно крстарење за пензионере са територије општине, а том приликом најстарији Палилулци имали су прилику да уживају у пловидби Савом и Дунавом.

Председник општине Палилула Александар Јовичић том приликом рекао је да ће Општина током септембра и октобра организовати крстарење за пензионере и уједно се захвалио свима који су дошли.

"Данас је Општина организовала прелепу акцију за најстарије суграђане. Заједно са њима уживаћемо у лепом времену, гледати наш град са река, дружићемо се, а уједно и разговарати и слушати њихове предлоге и сугестије шта је још потребно урадити на нашој општини", истакао је Јовичић.

Како каже, то ће бити прилика да и најстарији виде колико се у Београду ради и гради.

"На сваком кораку видимо кранове и градилишта, то су импресије и ових људи. Они ће нам на прави начин дати смернице јер имају потребно искуство, а ми енергију, да спроведемо оно што смо зацртали у дело. Такође, биће прилике да осмислимо квалитетан садржај за најстарије и током предстојећег зимског периода", поручио је председник општине Палилула.