Радослав Марјановић, заменик шефа одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда, о понашању опозиционара Марка Бастаћа и Драгана Ђиласа.

Очигледно је да одлазећем председнику општине Стари град Марку Бастаћу и Драгану Ђиласу смета што град Београд инсистира да се исправе сви недостаци на коловозу на Тргу Републике од стране извођача радова и што град инсистира да се то уради о трошку извођача радова.


Смета им, јер се управо на овом примеру види да је градска власт предвођена Српском напредном странком одговорна према сваком динару града Београда и Београђана за разлику од Драгана Ђиласа и Марка Бастаћа.

Подсећам јавност да су у време Драгана Ђиласа додатни радови и исправке само на мосту на Ади плаћени 39 милиона евра из буџета, а да је одлазећи председник општине Стари град успео да финансијски упропасти СРПЦ ”Милан Гале Мушкатировић” направивши дуг од преко 100 милиона динара, као и да је из буџета општине потрошио 167 милиона динара на фирме за чишћење преко којих плаћа одборнике, активисте и хулигане за своје деструктивне акције.

Прочитајте још: Марјановић тужи Бастаћа због тврдњи о куповини гласова

За разлику од најгорег градоначелника у историји Београда Драгана Ђиласа, одлазећег председника општине Стари град Марка Бастаћа, који су грађанима оставили само дугове, градска власт предвођена Српском напредном странком ће наставити као и до сада да одговорно управља новцем грађана Београда , да реализује бројне и важне инфраструктурне пројекте како би Београд сваког дана био бољи, лепши и уређенији за живот свих Београђана.