УНИШТЕНИ су мобилијар и справе за игру у још једном дечијем парку у престоници! Малишани и њихови родитељи били су запрепашћени призором, који су затекли у недељу у парку, у Улици Бело врело, у насељу Беле воде. Хулигани су товатном машћу премазали клупе, столове, клацкалице, гусенице...

Како су нам рекли станари и деца које смо затекли у парку, ово није први случај да неко уништава простор за игру најмлађих, али и за дружење старијих у хладовини дрвених столова са клупама и надстрешницом. - Ово је најгоре до сада, претходно су намазали свињском машћу, па смо то успели некако да скинемо - причају нам станари. - Када је парк отворен, поједини станари почели су да говоре како је то њихов део дворишта, да терају децу, да им не дозвољавају да се играју. Иако ово није први пут да се догађа, станари се нису обраћали полицији. Земљиште на коме је парк, раније је било зарасло у коров, тражили су да се среди и сад раде ово.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Рециклажом до мањих рачуна за одношење смећа

Од хира хулигана остао је заштићен само мањи део парка, који је увече осветљен, док је остатак ноћу у мраку. На улазу и у самом парку су постављене камере, али станари кажу да не раде. Малишани, који су највише били разочарани јер немају где да се играју, рекли су нам да их неке комшије стално јуре, вичу на њих и терају их, не дозвољавајући им да се играју у парку, који је за њих и направљен.

Игралиште на мети вандала

Малишани били највише разочарани