Београђанка Ирена Вучковић опљачкана је данас у радњи "Аксесорајз" у Кнез Михаиловој улици.

Опљачкаче су је две жене које су у радњу ушле одвојено, а једна од њих на глави је имала качкет.

Покрадена жена окренула је дете ка себи, па је док је разгледала ствари, задњи део колица био доступан једној од крадљивица. Потом су се одједном обе преступнице створиле иза дететових леђа. Покушавале су и комешале се око њих.

Ирена која је била њихова мета наставила је даље разгледање, а лопови су сачекали први тренутак непажње - и успеле су.

Мајка је на тренутак оставила колица и окренула се да погледа неки артикал, а жена са качкетом само је завукла руку у џеп на колицима и однела новчаник.

Прочитајте још: Две жене осумњичене за крађе, полиција трага за њима

- Иначе пазим, окрећем се редовно и заиста водим рачуна, али ето тај један тренутак непажње ме је скупо коштао. Знам да сам сама крива, али не могу да поверујем да су то урадиле две жене жени: и то са дететом - рекла је потресена Ирена.

Она је цео случај пријавила полицији. Читаву ситуацију одмах је алармирала, јер су јој у новчанику здравствена документа детета које има ретку болест.

- На страну новац и моја документација, картице, али та процедура коју ћу сад због дететове болести морати да прођем, већ ми задаје главобоље. Много ме је изнервирало када су ми раднице рекле: па то се дешава, није ово први пут. Говориле су то тако ноншалантно као да је нормално да вас неко усред продавнице опљачка - прича Ирена.

Извор: telegraf.rs