СТАНАРИ стамбених заједница у Београду, као и управници тих зграда, имају још 15 дана да се пријаве за добијање субвенције за куповину материјала за кречење ходника и улаза својих зграда. Захваљујући акцији коју другу годину заредом организује Roma Company, Београђани уз помоћ управника својих зграда могу да поднесу пријаву путем сајта www.roma.rs до 1. септембра 2019. и да након анализе те пријаве добију субвенцију од чак 50 одсто за набавку материјала за кречење улаза и ходника.

Уз слоган „Ко кречи, кућу лечи", од 15. септембра почиње сређивање ходника и улаза стамбених заједница, чији ће станари моћи да уживају у сређеним и пријатним улазима.

И ове године субвенционишемо са 50% набавку материјала потребног за кречење улаза и ходника стамбених заједница на територији Града Београда. Овим пројектом желимо да подигнемо свест о потреби одговорног понашања према средини у којој живимо. Овај наш мали допринос улепшавању Београда, у виду половине неопходног материјала, олакшаће одлуку стамбеним заједницама да крену у реновирање свог животног простора", изјавио је Слободан Коковић из Roma Company.

Roma Company позива стамбене заједнице заинтересоване за добијање субвенције за куповину материјала за кречење ходника и улаза зграда да поднесу пријаву путем сајта www.roma.rs најкасније до 1. септембра 2019. године. При избору стамбених зграда које ће бити реновиране уз помоћ субвенције Roma Company, узеће се у обзир величина стамбене зграде, локација, капацитет да се комплетно реновирање спроведе у дело у договореним роковима.


(ПР)