ВИДЕО-снимак на коме се види средовечни мушкарац који, према према тврдњи аутора снимка, у чекаоници Дома здравља "Врачар" шмрче наркотике, постао је виралан на интернету и шокирао је јавност.


Како је речено у Дому здравља "Врачар", инцидент се догодио у уторак, у чекаоници одељења опште праксе када је понашање једног мушкарца забринуло остале пацијенте.

Након тога је случај пријављен дежурној мединцкој сестри која је позвала полицију. Међутим, мушкарац је у међувремену отишао.


- У уторак, на самом почетку друге смене, неко од пацијената је сестри пријавио да се у чекаоници један мушкарац јако сумњиво понаша, након чега смо позвали полцију из најближе станице. Они су јако брзо стигли, требало им је свега неколико минута, али тај мушкарац је већ отишао - каже директор Дома здравља "Врачар", Мирослав Дмитровић.


ПРОЧИТАЈТЕ И:  РЕХАБИЛИТАЦИЈА ЗАВИСНИКА ОД ДРОГЕ: Наркомане лече радом и молитвом


Да ли је мушкарац конзумирао наркотике у чекаоници дома здравља нико званично није могао да потврди јер ни директор Дмитровић није упознат са даљим током истраге те се још увек не зна шта се десило са мушкарцем који је уснимљен у спорној радњи.


- Полиција нам је обећала да ће у наредном периоду чешће обилазити наше просторије, како се случај не би поновио - каже Дмитровић и додаје:


- Наш Дом здравља има камере, али имамо шест спратова, сваки дан кроз чекаонице прође око 2.400 пацијената, те не можемо да контролишемо баш све. Камере су га уснимиле, те се надам да ће бити пронађен - рекао је он.


(Блиц)