ОСИМ правих камиона за одвожење ђубрета, ЈКП "Градска чистоћа" набавља и 300 комада УСБ меморије у облику "смећараца" у препознатљивој наранџастој боји. Осим тога, у рекламне сврхе купиће око 5.000 реквизита са логом предузећа. Није познато колико ће новца бити опредељено у ове сврхе.

Како би промовисала свој рад, "Чистоћа" ће обезбедити око 200 пуњача мобилних телефона, исто толико кишобрана, као и шоља и роковника.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Бацање смећа картицом


Према наводима из конкурсне документације, планирана је куповина роковника са сивом еластичном траком, обележивача страница књига, графитне и биоразградиве хемијске оловке. Осим обичних, набавиће и ролер и "тач" оловке у посебном паковању. На списку је и 1.050 картонских кутија за рециклажу.

Да подсетимо, ово градско предузеће је и пре две године набављало промотивни материјал, а тада су се на листи нашли геџети за релаксацију, попут спинера и антистрес лоптица, затим, кишне кабанице, рекети за плажу, качкети, роковници. Тада су набавили и пернице, ранчеве и дрвене бојице, намењене најмлађим суграђанима.