МАШИНОВОЂА "Србија карга" Владимир Ђ. (35) из Лајковца, погинуо је око 6.20 на станици "Ресник" у Улици Александра Војиновића у Београду, када га је усмртио међународни воз који саобраћа на релацији Бар - Топчидер.

Према незваничним информацијама, страдали железничар је рано ујутро ушао у локомотиву на станици у Лајковцу, а на станици у Реснику искочио је из шинског путничког возила на трећем колосеку и на месту га је усмртио воз који му је долазио у сусрет. Наводно, воз из којег је настрадали железничар искочио, још увек је био у покрету.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Хитна помоћ: Три незгоде, четворо лакше повређеноЕкипа Хитне помоћи брзо је стигла на место трагедије, али младом машиновођи није било спаса. Од силине ударца одмах је подлегао повредама. Из "Србија воза" кажу да је у питању лична непажња, те да ће детаљи ове трагедије бити познати по окончању истраге.

- Несрећа се догодила непажњом настрадалог колеге - саопштили су из "Србија воза". - Детаљи овог немилог догађаја биће познати након завршетка истраге. "Србија воз" и "Србија карго" жале због ове трагедије, губитка младог живота и изјављују најдубље саучешће породици настрадалог колеге.

Према незваничним информацијама, страдали Владимир у тренутку несреће није био на дужности.