НИ два месеца пошто су ЈП "Београдске електране" замениле топловодне цеви дуж Улице Јанка Катића у Младеновцу, разрован асфалт у овој прометној саобраћајници није поправљен. Сад Младеновчани с опрезом возе како им точкови не би остали на коловозу.

Део улица је разрован, цеви замењене, а онда затрпан и бетониран. А слоја новог асфалта нигде, већ два месеца. Младеновчани, по навици, овде остављају своја возила јер су ту била исцртана паркинг-места, пазећи притом да не униште точкове.

На питање "Новости" када ће улица бити доведена у ред, из ЈКП "Београд пут" одговарају:


Прочитајте још - Младеновац: Мајстори стижу после 54 године


- Санација терена након изведених радова "Београдских електрана" је у току. Екипе ЈКП "Београд пут" су обавиле радове на асфалтирњу једног дела улице, а преостали део улице биће асфалтиран када се уклоне паркирани аутомобили, чији су власници били благовремено обавештени.

Ипак, остаје нејасно када ће се то догодити, пошто овде сви Младеновчани паркирају аутомобиле, а не само станари из оближњих зграда.

Улица Јанка Катића најпрометнија је улица после Улице краља Петра Првог у Младеновцу. Ипак, тротоари су годинама у лошем стању, пуни рупа и неравнина, па суграђани морају да пазе куда газе. А назнака да ће некада бити поправљени - нема.