У СТРАВИЧНОМ пожару, који је јутрос око 8.40 избио у кући на старом Обреновачком путу 15 у београдском насељу Чукарица, настрадала је осамнаестогодишња девојка Ремзија Ћ., а повређени су Мухарем Ћ., Адиљ Ћ., Љуљета Ћ. и Рамиз Ћ. Узрок пожар још није познат, а незванично, ватра је букнула од пећи коју су ложили.

Ватра је највероватније укућане затекла на спавању, а претпоставља се да је жар испао из пећи бубњаре на коју су се грејали. Кућу од око 60 квадрата ватра је брзо гутала, а ватрогасне екипе стигле су за неколико минута, када је пожар захватио већи део куће. Приликом гашења и извлачења станара, у једној од просторија ватрогасци су пронашли угљенисано тело девојке. Хитна помоћ могла је само да констатује смрт. Повређени, који су задобили опекотине и нагутали се дима, превезени су у дежурне медицинске установе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Benzinom zapalio očevu sobu

- Једна особа је настрадала - потврдили су у МУП. - Четворо повређених је превезено на Клинику за опекотине, пластичну и реконструктивну хирургију у Звечанској, као и на Војномедицинску академију.

Након гашења ватре, дим се неко време и даље надвијао над овим насељем, а у ватреној стихији у потпуности је изгорео кров, док су остали само темељи.