БЕОГРАД – У складу са вредностима које негује бренд Баланс+, Имлек је у потпуности реконструисао справе за вежбање дуж трим стазе на Ади Циганлији. Сви љубитељи физичке активности од данас ће поново имати прилику да се рекреирају на једном од омиљених места окупљања рекреативних спортиста и свих оних који градску вреву желе да замене за мир у природи и пронађу баланс у животу.

Без обзира на количину обавеза и стреса, као и мањак слободног времена, сваки проблем може лакше да се свари уз Баланс+. Уоброчена, разноврсна и балансирана исхрана, као и физичка активност од велике су важности за добро функционисање организма, због чега је бренд Баланс+ одлучио да обрадује Београђане, којима рекреација представља важан део свакодневнице. Подсећања ради, поред добро познатих Баланс+ производа, Имлек је обогатио понуду бренда Баланс+ Протеин производима који имају повећан садржај 100 одсто природних млечних протеина. Они значајно доприносе нормалном функционисању мишића, њиховој регенерацији и изградњи, што је од великог значаја свим спортистима и рекреативцима.

Баланс+ јогурт представља идеалан избор за све људе који воде рачуна о здравом начину живота. Поред здраве исхране веома је важна и физичка активност, и управо из тог разлога Имлек се потрудио да уреди омиљено место окупљања бројних рекреативаца Београда. За квалитетан живот потребно је пронаћи баланс, а ми ћемо и убудуће наставити да се боримо за праве вредности и здраве навике наших потрошача“, изјавила је Марија Маловић, регионални менаџер за односе с јавношћу компаније Имлек.