ДРАГАН Игњатовић, некадашњи директор ЈКП "Градска чистоћа" осуђен је у понедељак пред Посебним одељењем београдског Вишег суда на девет и по година затвора због оптужби да је злоупотребио службени положај. Поред њега, првостепеном пресудом осуђено је још 15 особа, док је њих деветоро ослобођено због недостатка доказа.

Према одлуци суда Владимир Бељановић осуђен је на четири године затвора, Предраг Дејановић на две године и три месеца, Небојша Друловић на пет, а на две мање Александар Гајић. Милану Јанчићу изречено је четири године и шест месеци затвора, Ненаду Јокановићу шест година и шест месеци, Предрагу Јокановићу три године.

Милан Кузманов, директор и власник три предузећа, као и сувласник некадашње дискотеке "Мадона" у Пожаревцу осуђен је на осам и по, а Енвер Мурсељи седам година. Новици Остојићу изречена је казна од три године затвора, Горану Пуцеу седам и по година, Дејану Рајковићу десет месеци. Савић Небојша осуђен је на две године и шест месеци затвора, Дејан Трмчић на три године и Небојша Вукосавић на две године и осам месеци затвора.

Оптужбе су ослобођени Драган Мандушић, Срђан Миловановић, Милорад Митровић, Мирча Рашковић, Раденко Живановић, Милош Јокановић, Душица Мартић, Зоран Цвијановић и Душан Радић.