RAZOTKRIVENI PIPCI PRIŠTINE: Priznanje palo na grčkoj televiziji - Kosovska kancelarija u Atini organizovala Ramin skup (VIDEO)

Novosti onlajn

14. 05. 2024. u 13:58

IZA mitingovanja albanskog premijera Edija Rame usred Atine, i to bez dozvole tamošnjih vlasti, stoji Kosovska kancelarija u Atini i njen šef lično, Fitim Gljareva.

РАЗОТКРИВЕНИ ПИПЦИ ПРИШТИНЕ: Признање пало на грчкој телевизији - Косовска канцеларија у Атини организовала Рамин скуп (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Oni su, naime, bili koorganizatori mitinga albanske imigracije koji je Edi Rama organizovao u nedelju u areni "Galaci" u Atini, a koji je izazvao nove tenzije u grčko-albanskim odnosima.

Naime, Baltzonis je bio jedan od gostiju u emisiji emitovanoj na jednoj grčkoj televiziji o Raminom skupu. 

Baltzonis se na snimku, na pitanje novinara, slaže sa albanskim premijerom koji aplaudira uz stihove „Kosovo-Albanija-Makedonija“, ali i priznaje ko je organizovao autobuse sa Albancima koji su dovoženi na taj skup. 

- Ima pravo ovo što se pokazuje, reći ću vam i zašto. Znate li ko je bio odgovoran za ceo konvoj i koordinaciju ljudi koji su došli u Atinu, jer nisu došli samo van Grčke, već i iz drugih gradova Grčke. Dakle, ime mu je Fitim Gljareva. Ko je Fitim Gljareva? On je Kosovar i diplomata, rukovodilac „Kancelarije za interese Kosova" - koju smo otvorili ovde u Grčkoj.

Na molbu voditelja da ponovi tu šokantnu informaciju, Baltzonis dodaje: 

- Fitim, on je bio odgovoran za dolazak svih onih građana koji su došli autobusima sa područja van Grčke, iz Skoplja, sa Kosova, iz Albanije itd., kao i iz gradova Grčke. Nije bilo samo iz Atine, bilo je mnogo autobusa i iz Grčke.

Pogledajte snimak: 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima