SALERNITANA SVE BLIŽA NESLAVNOM REKORDU: Vlahović i Kostić spašavaju Alegrija otkaza?

O. M.

12. 05. 2024. u 10:16

JUVENSTUS dočekuje Salernitanu u 36. kolu italijanske Serije A.

САЛЕРНИТАНА СВЕ БЛИЖА НЕСЛАВНОМ РЕКОРДУ: Влаховић и Костић спашавају Алегрија отказа?

Foto: AP

Remi 1:1 u derbiju prethodnog kola proti Rome bio je četvrti uzastopni nerešeni rezultat a Juventus. To je "staru damu" koštalo pada na četvrto mesto, ali je bar zadržala šest bodova prednosti nad "Vučicom" koja je tako dve dalje od petog mesta i plasman u Ligu šampiona.

Ipak, samo tri pobede u poslednjih 16 takmičarskih mečeva (uz osam remija i čak pet poraza) definitivno nisu razlog za slavlje, a šuška se da čak ni mogući trijumf u predstojećem finalu Kupa Italije protiv Atalante neće sačuvati posao trenera Masimilijana Alegrija za sledeću sezonu. 

Ovog vikenda, "bjankoneri" se vraćaju kući gde već četiri kola nisu primili gol, poslednji su uspli da im ga daju baš fudbaleri Atalante.

Dolazak Salernitane, koja je već ispala, ne obećava nužno pobedu, pošto je Juventus pobedio samo u jednoj od tri prvenstvene utakmice na "Alijanc stadionu" ove sezone kada je igrao protiv timova koji  su u tom trenuttku bili u zoni ispadanja.

Pošto je već potvrđeno da će naredne sezone igrati u Seriji B, Salernitana je delovala opušteno prošli put pošto je rano povela protiv Atalante, ali je na kraju pretrpela 24. poraz u sezoni lige (2:1). Sada je ekipa iz Salarna vrlo blizu da obori neslavni rekord Kijeva u najmanjem broju bodova ossvojenih u jedoj sezoni Serije A. Ako ne žele da nadmaše tih 17 bodova "letećih magaraca" iz sezone 2018/19, moraće da skupe još tri u isto toliko kola do kraja.

Čini se da je to prilično zadatak za ovu ekipu, pošto posle Juventusa igraju protiv Helas Verone koja se bori za opstanak i protiv drugoplasiranog Milana. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&NG (kvota 1, 58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima