''SUPER FARMERI'' SU U NALETU: Pred svojim navijačima jure četvrti uzastopni trijumf u prvenstvu

V.M.

11. 03. 2024. u 10:20

U okviru 31. kola holandske Erstedivizije fudbaleri De Grafšapa će ugostiti Jong Ajaks (20:00).

СУПЕР ФАРМЕРИ СУ У НАЛЕТУ: Пред својим навијачима јуре четврти узастопни тријумф у првенству

Foto: Profimedia

Nakon slabih igara početkom februara kada je osvojio samo jedan bod na tri utakmice, De Grafšap je znatno podigao formu i ostvario je tri uzastopne pobede kojima se vratio u borbu za direktan plasman u Erediviziju.

Redom je bio bolji od Den Boša, Osa i Kambura, a zahvaljujući tim trijumfima izdigao se na peto mesto na tabeli i zaostaje samo tri boda za drugoplasiranom Rodom.

Glavni razlog za ove odlične igre je to što su ''super farmeri'' počeli da postižu veći broj golova nego u prvom delu sezone i na pomenute tri utakmica postizali su tačno po dva puta tresli mrežu svojih rivala.

Potpuno je drugačija priča u redovima Jong Ajaks koji se nalazi u kontra-ritmu i doživeo je četiri uzastopna poraza, a poslednja koja se naplatila kod njih pre tri dana bila je NAK Breda (0:1).

Ono što posebno brine su samo dva postignuta gola na te četiri utakmice i može se reći da se gosti nalaze u ozbiljnoj krizi pred gostovanje nekadašnjem prvoligašu.

U prvom delu sezone De Grafšap je savladao Jong Ajaks sa 2:1, a mi verujemo da će i večeras doći do tri boda.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

NIJE SVE IZAŠLO U JAVNOST! Slobodan Vojinović otkriva za Novosti šta je sve Đoković doživeo na Rolan Garosu i zašto se to desilo