KRSTAJIĆ DEBITUJE (19.15), KVOTE ODLIČNE Novo iskušenje za bivšeg selektora Srbije

Ekipa "Novosti"

13. 12. 2021. u 14:44

Bivši selektor Srbije, Mladen Krstajić, posle otkaza u TSC, lako je pronašao posao. Uprava Makabija iz Tel Aviva bila je brža i sposobnija od kolega iz Nigerije, gde su se takođe stvorili uslovi za rad.

КРСТАЈИЋ ДЕБИТУЈЕ (19.15), КВОТЕ ОДЛИЧНЕ Ново искушење за бившег селектора Србије

FOTO: AP/Mindaugas Kulbis

Da li su Nigerijci pogrešili, pokazaće vreme. Bilo kako bilo, našeg stručnjaka večeras, u okviru 13. kola izraelskog prvenstva čeka meč sa Hapoel Hederom.

Makabi iz Tel Aviva je do prošle godine bio neprikosnoven u prvenstvu Izraela. Međutim, dogodile su se neke promene, pa je domaćina nestručni rad odvojio od titule. Izraelskom velikanu ostali su za utehu dobri rezultati na međunarodnoj sceni. I to baš za utehu (drugo mesto Lige konferencija),jer je  Makabi i novu sezonu loše "otvorio". Peti je, sa velikim bodovnim zaostatkom za vodećom  Hapoel Ber Ševom.

Hoće li Krle znati da sklopi mozaik za rivala, koji je po tradiciji u međusobnim duelima bodove nije osvajao u ovom veku?

Ako dobije podršku svojih igrača, trijumf je realnost. Krstajić je zatekao dobar tim, kome bi i za mečeve u domaćem prvenstvu moralo da se vrati samopouzdanje već od duela sa Hederom.

NAŠ PRVI PREDLOG JE KEC (kvota, 1.50),  A DRUGI 1&3+ 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!