NOVI ASFALT ZA DESET ULICA U LEDINCIMA: Iz gradskog budžeta Novog Sada u naselje uloženo više od 70 miliona dinara

Z. G.

19. 03. 2024. u 13:30

U NASTAVKU realizovanja plana investicija Grada Novog Sada u obnovu svojih prigradskih naselja, Ledinci su ovih dana dobili na upotrebu rekonstruisan objekat Mesne zajednice a privodi se kraju i asfaltiranje kolovoza u nekoliko ulica tog mesta na severnim padinama Fruške gore.

НОВИ АСФАЛТ ЗА ДЕСЕТ УЛИЦА У ЛЕДИНЦИМА: Из градског буџета Новог Сада у насеље уложено више од 70 милиона динара

Pres služba Grada Novog Sada

Na području Starih Ledinaca novi asfalt je ugrađen u pet ulica a isto toliko „šorova“ je asfaltirano ili obnovljeno u Novim Ledincima, izjavio je gradonačelnik Milan Đurić prilikom današnje posete Ledincima i napomenuo da je vrednost tih radova 45 miliona dinara.

- U renoviranje i opremanje objekta Mesne zajednice, površine 150 kvadratnih metara, iz budžeta grada je izdvojeno 26,7 miliona dinara – precizirao je gradonačelnik i dodao da je u toku izrada projekta za rekonstrukciju i nadogradnju ledinačkog Doma kulture.

U toku ove godine, kako je najavio Đurić, u Ledincima će biti postavljeno novo dečije igralište na mestu onog dotrajalog a to mesto će biti i deo turističkog projekta „Zelene staze”, u sklopu kojeg će na trasi bivše pruge Novi Sad-Beočin, uskoro krenuti izgradnja biciklističke staze.


 

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku