MALIŠANIMA NA RADOST: Novak Đoković Fondacija otvorila renovirani vrtić „Bubamara“ u Beočinu

S.B.

09. 11. 2023. u 14:20

RENOVIRANI vrtić „Bubamara” u okviru predškolske ustanove „Ljuba Stanković” u Beočinu, zvanično je otvorila Novak Đoković Fondacija a svečanoj ceremoniji i kulturnom programu koji su izvela deca, polaznici tog vrtića, prisustvovali su Maja Kremić, nacionalna direktorka Fondacije, Biljana Janković, predsednica opštine Beočin i Ljubica Đurić, direktorka predškolske ustanove.

МАЛИШАНИМА НА РАДОСТ: Новак Ђоковић Фондација отворила реновирани вртић „Бубамара“ у Беочину

I.Ademovski

Projekat kompletne rekonstrukcije najvećeg beočinskog vrtića „Bubamara“ i njegovo opremanje, kako je naglasila Biljana Janković, najveće je ulaganje od osnivanja vrtića i potvrda da opština Beočin nastavlja da radi na unapređenju uslova obrazovanja sve dece.

- Zaista svedočimo ostvarenju sna mnogih vaspitača koji ovde rade kao i dece i roditelja. Hvala svima koji su doprineli da vrtić danas ovako izgleda a na nama je da nastavimo da podržavamo naše najmlađe sugrađane i da im omogućimo što bolje uslove boravka ne samo u vrtićima nego i u školama. Mi smo jedna od retkih malih opština koja je i ove godine omogućila svoj deci potpuno besplatno pohađanje vrtića i sigurna sam da je to značajna podrška svim porodicama, posebno onima koji imaju više dece. U ovoj godini smo imali oko 400 mališana sa teritorije cele opštine koja besplatno idu u vrtić- rekla je Jankovićeva.

Novak Đoković Fondacija je pružila punu podršku tom projektu opremanjem objekta najsavremenijim nameštajem i materijalima za rad sa decom, sredstva su obezbeđena iz prošlogodišnje kamapanje „Sezona darivanja“ a ukupna vrednost opreme je 5,2 miliona dinara.

- Ponosni smo što je Novak Đoković Fondacija u saranji sa Opštinom Beočin i donatorima realizovala još jedan bitan projekat za lepše detinjstvo i budućnost naših najmlađih. Dobrobit dece, kao i porodica, vaspitača i svih koji su vezani za predškolske ustanove od primarnog su značaja za Fondaciju Novak Đoković, čime se bitno poboljšava kvalitet života čitave zajednice i njeno očuvanje i napredak u matičnoj sredini. Radujemo se što ćemo na ovaj način svakodnevnicu divnih domaćina iz Beočina učiniti sadržajnijom i lepšom- istakla je Maja Kremić.

Novo ruho

Ljubica Đurić, direktorka predškolske ustanove, istakla je da je Novak Đoković Fondacija opremila objekat najsavremenijim nameštajem i materijalima za rad sa decom i tako pružila značajan doprinos da najveći beočinski vrtić bude moderan i funkcionalan prostor za sve one koji u njemu rade i borave.

- Zahvaljujući tome, vrtić „Bubamara” danas ima potpuno novi izgled. Srećni smo što će se naša deca, ali i njihovi roditelji u njoj od sada osećati bolje i vedrije, a radnici osnaženo i poletnije nego ikada pre- istakla je direktorka Đurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku