NEOČEKIVANO! Novak Đoković na terenu i pre Rolan Garosa?

Novosti online

15. 05. 2024. u 20:56

NAKON neuspeha u Rimu, Novak Đoković mogao bi da se nađe na terenu i pre Rolan Garosa

НЕОЧЕКИВАНО! Новак Ђоковић на терену и пре Ролан Гароса?

FOTO: Tanjug/AP

Švajcarski "Blik" bavio se ovom temom i u tekstu izneo nekoliko argumenata u prilog tezi da će se srpski as odlučiti na iznenađujući korak.

Novak je ispao u ranoj fazi turnira u Rimu, gde je obično dolazio do završnice. Uostalom, šest puta je slavio na "Foro Italiku".

Ove sezone je eliminisan već u trećoj rundi, pa je razmak između poslednjeg meča i nastupa na Rolan Garosu veći nego ranije.

Novak je i dalje u potrazi za dobrom formom na šljaci, a poslednji turnir pred Pariz jeste Ženeva (18-25. maj).

"Blik" navodi da, ako bi Novak želeo da se pojavi u Švajcarskoj, glavna veza za specijalnu pozivnicu bio bi Rajner Šitler, suvlasnik turnira i prijatelj Janka Tipsarevića.

Ženeva deli tri "vajld karda". Jedan je pripao Endiju Mariju, a drugi Mateu Beretiniju.

Glavna prepreka u nastupu Đokovića u Ženevi mogla bi da bude "blizina" Rolan Garosa, pošto je finale zakazano za 25. maj, što je samo jedan dan pre početka grend slema u Bulonjskoj šumi.

Mada, Đokoviću ne bi bilo prvi put da nastupi baš pred neki grend slem, pošto je to već radio 2017. na travi, kada je iz Istborna otišao pravo na Vimbldon.

Za turnir u Ženevi, inače, prijavljeni su Kasper Rud, Tejlor Fric, Ben Šelton, Tomi Pol, Nikolas Đari, Sebastijan Baes...

Novak trenutno ima još jedan problem, osim dizanja forme, a to je glava, na koju mu je pala flaša u Rimu i koju je odlučio da pregleda u Urgentnom centru u Beogradu.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!