"NOVAK NIJE RANJIV, JEDVA MU SE VIDE MANE U IGRI": Alkaraz se poklonio Đokoviću

Novosti online

17. 04. 2024. u 10:15

Španski teniser Karlos Alkaraz ponovo je hvalio Novaka Đokovića, koji nije sjajno otvorio sezonu, ali je i dalje u vrhu svetskog tenisa.

НОВАК НИЈЕ РАЊИВ, ЈЕДВА МУ СЕ ВИДЕ МАНЕ У ИГРИ: Алкараз се поклонио Ђоковићу

Foto: Profimedia

Mladi Španac je propustio masters u Monte Karlu i sada turnir u Barseloni, oporavlja se od povrede desne ruke, ali zato je ispratio šta se dešavalo na Turu.

- Đoković nikada nije ranjiv. Sada nema izuzetne rezultate, iako su i dalje veoma dobri. Polufinala grend slema i mastersa u Monte Karlu. Ono što se događa je da smo navikli da ga vidimo kako sve osvaja - rekao je Alkaraz.

FOTO: Profimedia

Znam da niko nije savršen, pa ni Novak Đoković, ali mu se prosto ne može naći slaba tačka.

- Niko to nije. I Đoković ima slabe tačke, iako izgleda da ih nema. Ali teško je pronaći ih jer su veoma male i jedva se vide - rekao je Alkaraz.

Mladi Španac se oporavlja od povrede i evo kako se oseća.

- Bolovi u ruci su počeli dva dana pred početak mastersa u Monte Karlu. Posledica su promena podloga i loptica. Već posle prve lopte na početku treninga sam osetio problem, nisam mu odmah pridavao pažnju. Probao sam opet, ali je bilo još gore. Pozvao sam fizioterapeuta i odlučili smo da prekinemo trening - rekao je Alkaraz.

Velika želja mu je da zaigra na Olimpijskim igrama u dublu sa Rafaelom Nadalom.

- Još nismo razgovarali o tome, ali sam čuo da on želi da igra sa mnom. I on zna da bih ja želeo da igram sa njim - rekao je Alkaraz.

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

KAKO, MOLIM?! Da li je moguće da je Vilander ovo rekao o Novaku Đokoviću?