SA NJIMA NIKADA NIJE DOSADNO: Ovaj teniser je nasmejao Đokovića do suza (FOTO)

Novosti online

07. 04. 2024. u 11:02

Srpski teniser, Novak Đoković je od prošlog vikenda u Monte Karlu, radno trenira i priprema se za predstojeći turnir na šljaci, prvi u ovoj sezoni.

СА ЊИМА НИКАДА НИЈЕ ДОСАДНО: Овај тенисер је насмејао Ђоковића до суза (ФОТО)

Foto: Profimedia

Početak turnira u Kneževini zakazan je za 7.april. Do početka turnira otalo je još malo vremena, tako da Đoković koristi svaki dan da vredno trenira.

On je u Monako doputovao u društvu našeg proslavljenog tenisera u dublu, a jedno vreme se našao i na klupi Dejvis kup reprezentacije Srbije, reč je o Nenadu Zimonjiću, a pored njega tu su sa Novakom i Miljan Amanović i Marko Panikija.

Foto: Profimedia

Đoković se odlučio da ovog vikenda ukrsti reket sa svojim dobrim prijateljem iz Bugarske. Naravno da pretpostaljate koje u pitanju. Reč je o Grigoru Dimitrovu. Koji je relativno skoro završio turnir u Majamiju. Taj turnir mu je doneo  i povratak u Top 10 tenisera na svetskoj ATP listi. 

Foto: Profimedia

Novak je iskoristio priliku dok je u Monte Karlu da trenira sa Dimitrovim. To im nije prvi put da sparinguju, to su radili i pred turnir u Indijan Velsu.

Obojica se dugo poznaju, a sudeći po slikama koje su nastale u Monte Karlu odlično su se i zabavili.

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku