ZAKAZAN SPEKTAKL: Danil Medvedev ide na megdan Sineru (VIDEO)

Novosti online

28. 03. 2024. u 08:00

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u polufinale Majamija, pobedom nad Nikolasom Jarijem rezultatom 2:0, po setovima sa 6:2, 7:6.

ЗАКАЗАН СПЕКТАКЛ: Данил Медведев иде на мегдан Синеру (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Meč je završen posle sat i 42 minuta igre. U drugom setu, presudio je taj-brejk sa 9:7.

Opravdao je Medvedev ulogu favorita, u prvom setu je napravio brejk za 3:1, a potvrdio ga je tako što je vezao dva gema bez izgubljenog poena.

Bila je to jasna poruka za rivala, koji je u drugom setu ipak dostojno parirao odličnim servisom. Štaviše, nije bilo u drugom setu uopšte prilika za brejk sve do 11. gema, tada je Čileanac svoju jedinu propustio.

Kada to ne iskoristite protiv Medvedeva u ovakvom meču, stiže kazna. Ona je viđena u taj-brejku, a čak je i tu Nikolas imao svoju šansu, kada je poveo sa 5:3. Nije imao nerve za konačni udarac, pa su usledile tri set-lopte Medvedeva, poslednja je bila trijumfalna.

Medvedev je zakazao spektakl protiv Janika Sinera, a sa druge strane tek treba da se formira polufinalni par, iz duela Alkaraz - Dimitrov i Zverev - Marošan.

BONUS VIDEO POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener