''SINER JE RANA VERZIJA NOVAKA ĐOKOVIĆA!'' Bivša teniserka donela zanimljiv zaključak pa ''pecnula'' i Karlosa Alkaraza

Filip Milošević

26. 02. 2024. u 18:50

Rene Stabs, nekada prva igračica sveta u dublu, smatra da Italijan Janik Siner mnogo podeseća po igri na Novaka Đokovića i da ima mnogo više toga da pokaže od Karlosa Alkaraza.

СИНЕР ЈЕ РАНА ВЕРЗИЈА НОВАКА ЂОКОВИЋА! Бивша тенисерка донела занимљив закључак па пецнула и Карлоса Алкараза

FOTO: Tanjug/AP

Bivša teniserka je u svom podkastu imala prilike da razgovara sa Andreom Petković, a tom prilikom je rekla da Janik u sebi ima više toga što može da razvije, u odnosu na Karlosa Alkarasa.

- Mislim da Siner u sebi krije više toga nego Alkaraz. Mislim da može da bude bolji pre svega na drop šotu, što i čini. U svoju igru dodaje i taj forhend drop šot, što je sjajno. Tako je dobio nekoliko velikih poena protiv Aleksa de Minora, koji je verovatno jedan od najboljih po kretanju na ATP Turu - kaže Stabs.

Ona smatra da Siner poboljšava i druge elemente u svojoj igri.

- Mislim da se njegova igra na mreži polako popravlja. Daren Kejhil je doneo veliki uticaj u tom delu. Mislim da se pomera unapred na drop šotu i slajs bekhendu. To je nešto što je procesu - dodala je Rene.

Na kraju, donela je zanimljiv zaključak.

- Mislite o tome, gde biste mogli da ga napadnete? Kako želite da dobijete poen protiv njega? Ne možete. On je nako neka rana verzija Novaka Đokovića - zaključila je Rene Stabs.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima