UROŠ KOVAČEVIĆ I ZVANIČNO U PJAĆENCI: Italijanski klub danas potvrdio da je doveo kapitena odbojkaške reprezentacije Srbije

S. K.

10. 05. 2024. u 13:40

UROŠ Kovačević je i zvanično član Pjaćence. Italijanski klub je potvrdio da je angažovao kapitena odbojkaške reprezentacije Srbije. I naglašeno je da je dogovor postignut za nekoliko dana.

УРОШ КОВАЧЕВИЋ И ЗВАНИЧНО У ПЈАЋЕНЦИ: Италијански клуб данас потврдио да је довео капитена одбојкашке репрезентације Србије

Foto: N. Paraušić

Sjajni primač je u jednoj od najjačih liga na svetu igrao osam sezona, dok nije odlučio da se okuša u drugim zemljama. Igrao je godinu dana u Kini, dve u Poljskoj i lane u ruskoj Ufi.

Poslednji klub u Italiji za koji je igrao bio je Itas Trentino. Za tih osam sezona osvojio je Kup Italije, Kup izazivača, Kup CEV i Svetsko klupsko prvenstvo.

- Veoma sam srećan što mogu ponovo da igram u Italiji - ističe za italijanske medije Kovačević. - Kada je stigao poziv iz Pjaćence, nije mi trebalo dugo da kažem da. Znam koliko je teško italijansko prvenstvo, ali i koliko je lepo igrati u njemu. Stigao sam u jak tim, a biću maksimalno posvećen da se ostvare interesi kluba.

Legendarni trener Andrea Anastasi nije krio oduševljenje zbog dolaska Kovačevića:

- On je igrač kojeg smo jako želeli, sigurno će nam pomoći da ostanemo u vrhu tabele. Srećan sam što je sa nama, svi smo uvereni da može da nam pomogne svojim karakterom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)